Chat with us, powered by LiveChat

Cratos Group, facilitair specialist, verhuist naar nieuw kantoor aan de Joop Geesinkweg

De Cratos is Group is in minder dan zeven jaar uitgegroeid tot een facilitair specialist van formaat met een landelijke dekking. Het kantoor in de binnenstad van Amsterdam is daarom ook te klein geworden. Bij onze groei van de afgelopen jaren past een mooi nieuw modern kantoor aan de Joop Geesinkweg te Amsterdam.
Doordat onze opdrachtgevers gevestigd zijn in het hele land waren onze medewerkers altijd veel tijd kwijt met het reizen van en naar kantoor. Het nieuwe kantoorpand van de Cratos Group is gelegen aan de Joop Geesinkweg naast de A-10. Hierdoor zijn wij nu veel beter bereikbaar voor onze medewerkers en opdrachtgevers.
 
Het nieuwe moderne kantoor van de Cratos Group heeft prachtige trainingsfaciliteiten. Hiermee kunnen wij ons (externe) personeel binnenshuis opleiden zodat wij de kwaliteit van onze facilitaire dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen.
 
Vanuit het nieuwe kantoor zullen wij de stevige groei van de afgelopen jaren proberen vast te houden en onze tevreden opdrachtgevers met onze mooie facilitaire producten blijven bedienen.