Chat with us, powered by LiveChat

Crocs Europe laat receptie uitbesteden door Cratos

Amsterdam – 01 juni 2012
 
Vanaf 1 mei 2012 verzorgt Cratos Business Support de voltallige receptiediensten bij het hoofdkantoor van Crocs Europe in Nederland. Crocs kiest voor deze relatief jonge organisatie, nadat zij met enkele facilitaire dienstverleners gesproken heeft. Cratos Business Support zal dagelijks de receptie bemannen van Crocs Europe. Hiervoor heeft Cratos een aantal receptionistes opgeleid en hen kennis laten maken met de normen en waarden van Crocs.
 
Cratos Business Support is een snelgroeiende onderneming actief in het leveren van receptiediensten. Een onderdeel van de Cratos Group, gevestigd in Amsterdam, welke actief is in het leveren van verschillende kwalitatief hoogwaardige facilitaire producten.
 
Arthur Muller, Commercieel Directeur van Cratos Group BV: “Crocs is een ontzettend mooie toevoeging aan onze klantenportefeuille. Wij zijn trots dat wederom een grote internationale speler kiest voor uitbesteding van hun receptie door Cratos en Crocs de kwaliteit van onze receptiediensten herkent. Daarnaast zien wij steeds vaker dat grote internationale partijen vragen om een duidelijke communicatie, heldere afspraken een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een goede prijs. Dit is precies wat Cratos Business Support nastreeft”.