Chat with us, powered by LiveChat

Imation kiest voor de receptiediensten van Cratos Business Support

Amsterdam – 8 april 2013

Vanaf 1 mei 2013 verzorgt Cratos Business Support de voltallige receptiediensten bij het hoofdkantoor van Imation in Hoofddorp. Imation kiest Cratos Business Support, vanwege de interessante prijstelling in combinatie met een hoogstaande dienstverlening van het door Cratos intern opgeleide personeel, welke de receptie zullen bemannen.

Cratos Business Support is een snelgroeiende onderneming actief in het leveren van receptiediensten. Een onderdeel van de Cratos Group, gevestigd in Amsterdam, welke actief is in het leveren van verschillende kwalitatief hoogwaardige facilitaire producten.

Arthur Muller, Commercieel Directeur van Cratos Group BV: “Imation is een ware aanwinst voor onze onze klantenportefeuille. Wij zijn trots dat wederom een grote internationale speler kiest voor uitbesteding van hun receptie door Cratos en Imation de kwaliteit van onze receptiediensten herkent. Daarnaast zien wij steeds vaker dat grote internationale partijen vragen om een duidelijke communicatie, heldere afspraken een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een goede prijs. Dit is precies wat Cratos Business Support nastreeft”.