Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Vacature administratief medewerker Den Haag

Voor meerdere van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar administratief medewerkers. Het betreffen hier werkzaamheden bij bedrijven door heel NL.Werkzaamheden: Invoeren gegevens in database(s) & diverse andere (licht) administratieve werkzaamheden Heb je interesse in deze vacature neem contact op via 020-4897272 of solliciteer direct

Klik op deze link om te solliciteren

 

Cratos Receptiediensten NEN 4400-1 gecertificeerd

Cratos Receptiediensten is trots te mogen vermelden dat de organisatie vanaf vandaag NEN 4400-1 is gecertificeerd! Dit betekent dat u als opdrachtgever veilig zaken kunt doen met Cratos Receptiediensten!

 

Wat houdt de NEN 4400-1 Normering in?

De NEN norm is 0ntwikkeld door werkgevers-, werknemersverenigingen en certificerende instellingen in hechte samenwerking met de overheid en heeft tot doel opdrachtgevers beter te beschermen tegen fraude. De norm stelt zeer strenge eisen aan de personeelsadministratie en loonadministratie.

 

Op welke onderdelen werd Cratos Receptiediensten gecontroleerd?

Door de controlerende organisatie ( Crop Certifering ) is Cratos Receptiediensten o.a. getoetst op de juistheid en volledigheid van de administratie en ook de afdracht van Loonbelasting en Omzetbelasting is onderdeel van deze controle. Dit betekent dat u als inlener geen riscio loopt op ketenaansprakelijkheid. U bent er namelijk van verzekerd dat Cratos Receptiediensten aan haar belastingplicht heeft voldaan. Ook de vaststelling van de juiste identiteit van de uitzendkracht in het kader van de Wet op de Identificatieplicht behoort tot de controles en verder nog een veelheid aan wetten en regels, vallen binnen het toetsingskader van deze norm.
Op alle onderdelen voldoet Cratos Receptiediensten aan de gestelde eisen en dat betekent, dat wij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. Binnen dit register worden alle thans bestaande keurmerken opgenomen.

Vacature commercieel medewerker binnendienst bij Cratos

Wegens aanhoudende groei heeft Cratos plek voor een nieuw teamlid.
Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde medewerker om onze telefonische verkoop te ondersteunen.
Het betreft een functie van 20-25 uren per week.

Bekijk de vacature hier!

Imation kiest voor de receptiediensten van Cratos Business Support

Amsterdam – 8 april 2013

Vanaf 1 mei 2013 verzorgt Cratos Business Support de voltallige receptiediensten bij het hoofdkantoor van Imation in Hoofddorp. Imation kiest Cratos Business Support, vanwege de interessante prijstelling in combinatie met een hoogstaande dienstverlening van het door Cratos intern opgeleide personeel, welke de receptie zullen bemannen.

Cratos Business Support is een snelgroeiende onderneming actief in het leveren van receptiediensten. Een onderdeel van de Cratos Group, gevestigd in Amsterdam, welke actief is in het leveren van verschillende kwalitatief hoogwaardige facilitaire producten.

Arthur Muller, Commercieel Directeur van Cratos Group BV: “Imation is een ware aanwinst voor onze onze klantenportefeuille. Wij zijn trots dat wederom een grote internationale speler kiest voor uitbesteding van hun receptie door Cratos en Imation de kwaliteit van onze receptiediensten herkent. Daarnaast zien wij steeds vaker dat grote internationale partijen vragen om een duidelijke communicatie, heldere afspraken een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een goede prijs. Dit is precies wat Cratos Business Support nastreeft”.

Nieuwe website Cratos Receptiediensten on-line

Amsterdam 02 juni 2012
 
Op 02 juni 2012 is de nieuwe website van Cratos Receptiediensten on-line gegaan. Voorheen waren al onze diensten te vinden onder Cratos.nl echter heeft de groei van Cratos Receptiediensten ervoor gezorgd dat Cratos Receptiediensten een nieuw eigen domein verdiend.
 
Op het nieuwe domein kan Cratos meer informatie kwijt over het leveren van receptionistes, uitbesteding van receptiediensten en vacatures voor werkzoekenden.
 
Cratos is trots op haar nieuwe website, waarop wij onze filosofie, diensten en werkwijze nog beter kunnen verwoorden!

Crocs Europe laat receptie uitbesteden door Cratos

Amsterdam – 01 juni 2012
 
Vanaf 1 mei 2012 verzorgt Cratos Business Support de voltallige receptiediensten bij het hoofdkantoor van Crocs Europe in Nederland. Crocs kiest voor deze relatief jonge organisatie, nadat zij met enkele facilitaire dienstverleners gesproken heeft. Cratos Business Support zal dagelijks de receptie bemannen van Crocs Europe. Hiervoor heeft Cratos een aantal receptionistes opgeleid en hen kennis laten maken met de normen en waarden van Crocs.
 
Cratos Business Support is een snelgroeiende onderneming actief in het leveren van receptiediensten. Een onderdeel van de Cratos Group, gevestigd in Amsterdam, welke actief is in het leveren van verschillende kwalitatief hoogwaardige facilitaire producten.
 
Arthur Muller, Commercieel Directeur van Cratos Group BV: “Crocs is een ontzettend mooie toevoeging aan onze klantenportefeuille. Wij zijn trots dat wederom een grote internationale speler kiest voor uitbesteding van hun receptie door Cratos en Crocs de kwaliteit van onze receptiediensten herkent. Daarnaast zien wij steeds vaker dat grote internationale partijen vragen om een duidelijke communicatie, heldere afspraken een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een goede prijs. Dit is precies wat Cratos Business Support nastreeft”.

Receptionistes gezocht – vacature receptioniste

Cratos Receptiediensten is doorlopend op zoek naar receptionistes door heel Nederland.
 
Ben je op zoek naar een (bij)baan als receptioniste/telefoniste?
 
Dan ben je bij Cratos aan het juiste adres.
 

Waarom een baan als Cratos telefoniste?

Omdat je met bijzondere mensen en interessante bedrijven in aanraking komt welke je een veelzijdige, afwisselende baan bieden.
 
Hoe ziet het profiel van een Cratos telefoniste eruit?
De telefonistes van Cratos zijn vriendelijke en uiterst service gerichte persoonlijkheden. Een Cratos telefoniste is energiek, flexibel en pragmatisch ingesteld, kan snel schakelen en is stressbestendig. Een telefoniste van Cratos heeft een strenge selectie doorstaan waarbij haar sociale intelligentie en mondelinge vaardigheid op de proef zijn gesteld.
 
Een Cratos telefoniste beschikt over goede beschavingsvormen en heeft een geheimhoudingsplicht.

Cratos Group, facilitair specialist, verhuist naar nieuw kantoor aan de Joop Geesinkweg

De Cratos is Group is in minder dan zeven jaar uitgegroeid tot een facilitair specialist van formaat met een landelijke dekking. Het kantoor in de binnenstad van Amsterdam is daarom ook te klein geworden. Bij onze groei van de afgelopen jaren past een mooi nieuw modern kantoor aan de Joop Geesinkweg te Amsterdam.
Doordat onze opdrachtgevers gevestigd zijn in het hele land waren onze medewerkers altijd veel tijd kwijt met het reizen van en naar kantoor. Het nieuwe kantoorpand van de Cratos Group is gelegen aan de Joop Geesinkweg naast de A-10. Hierdoor zijn wij nu veel beter bereikbaar voor onze medewerkers en opdrachtgevers.
 
Het nieuwe moderne kantoor van de Cratos Group heeft prachtige trainingsfaciliteiten. Hiermee kunnen wij ons (externe) personeel binnenshuis opleiden zodat wij de kwaliteit van onze facilitaire dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen.
 
Vanuit het nieuwe kantoor zullen wij de stevige groei van de afgelopen jaren proberen vast te houden en onze tevreden opdrachtgevers met onze mooie facilitaire producten blijven bedienen.