Carrière

Cratos receptiediensten is een snel groeiende, energieke onderneming. Onze opdrachtgevers variëren van multinationals tot Nederlandse MKB bedrijven. Door deze grote diversiteit aan opdrachtgevers heb je veel keuzemogelijkheden in baanaanbod. Zo kun je ervaren wat jou het beste ligt – de doorgroeimogelijkheden zijn groot. Wij stellen professionals in staat uit te blinken in hun werk door ze te voorzien van de juiste opdrachten op het juiste moment. Zo kun je de basis leggen voor een ambitieuze en afwisselende carrière.
 
Ben jij die ambitieuze, energieke Receptioniste of administratief medewerker waar Cratos receptiediensten naar op zoek is?
 
Het carrière stappenplan
 

Fase 1: Schrijf je in bij Cratos receptiediensten

Door je in te schrijven bij Cratos receptiediensten word je op de hoogte gehouden van het nieuwe banenaanbod. Wij nemen contact met je op als er een geschikte baan voor je beschikbaar komt. Er is een goede kans dat deze baan al direct beschikbaar is!
 

Fase 2: Ambitities

Na je inschrijving word je uitgenodigd voor een intakegesprek op ons kantoor waarbij wij je ambities en persoonlijke doelstellingen met je doornemen.
 

Fase 3: Persoonlijk profiel

Aan de hand van het intakegesprek zoeken wij het juiste type baan voor je. Als we deze met je vastgesteld hebben, stellen wij een persoonlijk profiel op. Fase 1 en Fase 2 zorgen voor een gedetailleerd profiel waarmee we jouw toekomstige werkgever kunnen benaderen!
 

Fase1 + Fase 2 + Fase 3 = jouw ideale baan en plezier in je werk

De resultaten van de gesprekken verduidelijken of er een goede ‘match’ is met de baan die je wenst.
Als die ‘match’ er is, ga je voortaan met veel plezier aan de slag bij je nieuwe werkgever.
 
Uiteraard ben je ook zonder duidelijk carrièrepad van harte welkom om met ons op zoek te gaan naar welk pad het meest aantrekkelijk voor je is! Samen met jou zoeken we de meest geschikte baan en kunnen je op het juiste moment in je carrière adviseren.
 
Wij nodigen je uit voor een eerste kennismaking op ons kantoor. Wij stellen dan vast welke ambities je hebt en bij welke bedrijfscultuur je het beste past. Het biedt ons inzicht in je competenties, je ontwikkelingsbehoeften en je professionele mogelijkheden. Samen met jou zorgen we ervoor dat je persoonlijke vaardigheden nog verder ontwikkeld en je competenties versterkt worden.
Dit resultaat samen met je functie-eisen geeft ons een duidelijk beeld om jouw droombaan te vinden!
 

Aantrekkelijke vacature gezien in onze database?

Weet jij precies waar je heen wilt met je carrière of heb je een aansprekende vacature gevonden in onze database? Cratos ondersteunt je d.m.v. bovenstaande stappenplan zodat je klaar bent voor je nieuwe carrièreswitch!