Opdrachtgevers

Samenwerken met Cratos receptiediensten (Part of FlexxGroup)

Cratos bedient haar opdrachtgevers – van multinationals tot MKB bedrijven op enthousiaste, gedreven wijze. Wij streven een excellente service en communicatie na zodat wij kunnen bouwen aan een langdurige, succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.
 

Kennismaking met Cratos receptiediensten, een scan van uw organisatie

Indien uw organisatie geïnteresseerd is in een samenwerking met Cratos receptiediensten, verdiepen onze medewerkers zich in uw organisatie, haar doelstellingen en organisatiecultuur. Desgewenst komt een van onze medewerkers langs om kennis te maken met u of uw organisatie. Indien u besluit uw receptie uit te besteden aan ons maken wij een scan van uw organisatie waaruit de normen, waarden en instelling blijken. Aan de hand van de uitslag van deze scan gaan wij gericht op zoek naar personeel wat naadloos aansluit bij uw organisatie.
 
Transparantie en snelheid
Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie. Aan de hand van het door u geschetste en samen met ons opgestelde functieprofiel gaan wij op zoek naar een kandidaat die overeenkomt met het geschetste functieprofiel.

Cratos receptiediensten is zeer inventief in het gebruikmaken van de juiste wervingskanalen om zo de perfecte kandidaat te vinden. Wij maken gebruik van zeer veel verschillende wervingskanalen waardoor uw doelgroep makkelijk bereikt wordt. Dit betekent dat wij op korte termijn de juiste kandidaat voor uw organisatie kunnen werven en selecteren. Zodra wij een interessante kandidaat gevonden hebben en deze getest hebben aan de hand van onze analyses sturen wij het uitgebreide profiel van deze kandidaat toe. Indien deze kandidaat door uw organisatie uitgenodigd wordt, houden wij met beide partijen intensief contact en begeleiden de kandidaat totdat deze daadwerkelijk aan het werk gaat.
 
Ondanks dat wij een kwalitatief hoge dienstverlening leveren gaat onze organisatie voortvarend te werk. Zo kunnen wij binnen een maand een scan van uw organisatie maken, personeel zoeken, personeel opleiden en uw voltallige receptie overnemen en beheren.