HBO, en WO-studenten als administratief medewerkers

Slim, flexibel en pragmatisch

Cratos receptiediensten werkt met representatieve hbo- en wo-studenten die direct inzetbaar zijn als administratief medewerker/medewerkster. Door hun hoge opleidingsniveau en ervaring zijn de studenten in een korte tijd ingewerkt en kunnen ze snel veel werk verzetten. Daarnaast bent u altijd verzekerd van slimme en nauwkeurige medewerkers die u ondersteunen bij al uw administratieve werkzaamheden, zoals dataverwerking, orderverwerking, declaratieverwerking en mailings.

Selectie en opleiding

De administratief medewerkers van Cratos receptiediensten hebben een uitvoerige selectie doorstaan, zo bent u ervan verzekerd dat uw organisatie kwaliteit binnenhaalt. Voor uw organisatie selecteren wij de juiste administratief medewerker uit ons bestand. Vervolgens krijgt de medewerker een korte opleiding waarin de speerpunten van uw organisatie en de functie-inhoud behandeld wordt. Een administratief medewerker van Cratos receptiediensten is daarna direct een aanwinst voor uw bedrijf.

Periode; tijdelijk of voor langere duur

U kunt bij ons een administratief medewerker inhuren op afroepbasis of als tijdelijke kracht bij piekdrukte, ziekte- of vakantiedagen van uw eigen administratief medewerkers. Ook kunt u een administratieve kracht op reguliere basis inhuren voor alle administratieve taken waar uw eigen medewerkers niet aan toe komen.

Tevens kunt u ook voor langere tijd één van onze administratief medewerkers inhuren. Cratos receptiediensten kan dan een administratief medewerker bij uw organisatie detacheren.

Vast in dienst

U wilt een administratief medewerker in vaste dienst nemen? Cratos receptiediensten verzorgt voor u de werving- en selectieprocedure. Wij voeren een aantal sollicitatiegesprekken met de kandidaten en zorgen ervoor dat deze matched met het functieprofiel.