Receptionistes/Telefonistes nodig? Bel 010-3035030

Cratos Receptiediensten ondersteunt haar opdrachtgevers met professionele receptionistes/telefonistes door heel Nederland!
 
De organisatie en het beheer van receptiediensten kost uw organisatie veel tijd en energie, indien er een schakel wegvalt kan dit vervelende situaties opleveren.
Kies net als andere organisaties voor uitbesteding van uw receptiediensten door Cratos en wij kunnen garanderen dat de identiteit van uw organisatie gewaarborgd blijft. U krijgt uw eigen contactpersoon bij Cratos receptiediensten welke samen met u bepaald wat de kernwaarden van uw organisatie zijn en wat karakter van uw organisatie is zodat wij dit aan onze receptionistes kunnen vertalen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en behoeften en de verwachtingen aan de nieuwe receptioniste(s) zodat de kwaliteit van uw receptie op niveau blijft.
 

Profiel van een Cratos Receptioniste

Onze receptionistes/telefonistes staan erom bekend zeer representatief te zijn en hebben een voorkomende persoonlijkheid. Zij kennen het belang van een goed onthaal van uw gasten en heten uw gasten een warm welkom. Cratos receptionistes/telefonistes zijn energiek, flexibel en pragmatisch ingesteld, zij kunnen snel schakelen en zijn stressbestendig.

Bekijk hieronder welke vorm het beste bij uw organisatie past

 

Uitzenden/Detacheren

U kunt bij ons een tijdelijke receptioniste/telefoniste op afroep inhuren met veel ervaring en flexibiliteit, wij zullen deze receptioniste/telefoniste dan aan uw organisatie uitzenden.
Indien u voor een langere periode een receptioniste/telefoniste nodig heeft kunnen wij deze aan uw organisatie detacheren.
 

Uitbesteding Receptiediensten

Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om hun receptie volledig door Cratos receptiediensten (Part of FlexxGroup) te laten bemannen dit noemen wij uitbesteding/outsourcing van de receptiediensten.
Indien u kiest om de receptie van uw organisatie door Cratos receptiediensten te laten beheren dan neemt Cratos receptiediensten de volledige planning, loonbetaling, verzekering, risico op ziekte en intakeprocedure op zich. Desgewenst kunt u ervoor kiezen uw huidige receptionistes/telefonistes bij Cratos receptiediensten (Part of FlexxGroup) onder te brengen. De kwaliteit van uw receptie blijft gewaarborgd maar u ben verlost van de zorg van de organisatie van uw receptiediensten.
 

Receptioniste/telefoniste in vaste in dienst

U wilt een receptioniste/telefoniste in vaste dienst nemen? Cratos Receptiediensten verzorgt voor u de werving- en selectieprocedure. Wij voeren een aantal sollicitatiegesprekken met de kandidaten en zorgen ervoor dat deze matched met het functieprofiel. Desgewenst kunt u ervoor kiezen eerst voor korte periode een receptioniste/telefoniste van Cratos in te lenen om deze na de proefperiode in vaste dienst te nemen.
 
Wilt u meer informatie hebben over onze receptionistes/telefonistes? Onze medewerkers staan u graag te woord. Cratos Receptiediensten is bereikbaar via 010-3035030.