Uitbesteding Receptiediensten

Het beheren van uw receptie vraagt om veel tijd en energie.
Wat gebeurt er als een receptioniste ziek wordt? Wie werkt er een nieuwe receptioniste in?

Cratos receptiediensten ontzorgt uw organisatie van de problematiek rondom uw receptie.

Steeds meer organisaties laten hun receptie uitbesteden door Cratos receptiediensten (Part of FlexxGroup) . Indien u hiervoor kiest zullen wij de werkzaamheden van uw voltallige receptie overnemen. Hierdoor hoeft uw organisatie zich niet langer druk te maken over ziekteverzuim, planning, werving & selectie en andere receptiewerkzaamheden.

Organisatiescan
Cratos receptiediensten maakt een uitgebreide scan van uw organisatie en receptie. Aan de hand van de resultaten van deze scan gaan wij op zoek naar de juiste medewerkers voor uw bedrijf. Dit betekent dat deze matchen met de normen en waarden van uw bedrijf en de juiste werkinstelling hebben. Cratos receptiediensten kan tevens uw bestaande medewerkers overnemen waardoor deze bij ons in dienst komen.
Uw receptie laten bemannen door Cratos receptiediensten zorgt ervoor dat u altijd een kwalitatief hoogwaardige bezetting heeft en uw receptie bemant wordt door een team van vaste gemotiveerde medewerkers. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en daardoor zetten zij zich net wat harder in. Door onze sturing gaat de kwaliteit van uw receptie er op vooruit en worden uw bezoekers beter geholpen.

Opleiding, sturing en evaluatie
Aan de hand van het door u opgegeven functieprofiel selecteren wij de juiste kandidaten. Deze volgen bij Cratos receptiediensten een training zodat zij exact op de hoogte zijn van wat er van u als opdrachtgever verwacht wordt. Wij houden intensief contact met onze medewerkers en sturen hen waar nodig. Daarnaast houden wij twee jaarlijks evaluatiegesprekken waaruit vervolgtrainingen voort kunnen komen.

Zakelijke kleding voor de juiste uitstraling van uw receptie
Om de unieke uitstraling van uw bedrijf te behouden gaan onze medewerkers desgewenst gekleed in representatieve zakelijke kleding. Hierin kunnen wij uw organisatie een voorstel doen in het geval uw medewerkers deze nu nog niet dragen.