Werving & Selectie

Het doel van een werving en selectie proces is simpelweg het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie, oftewel de juiste persoon op de juiste plek.

De kracht van de driehoek

Cratos receptiediensten investeert in kennis. Kennis over mensen en organisaties. Deze kennis gebruikt Cratos receptiediensten om verbonden te zijn en verbondenheid te creëren. Door de bundeling van kennis en verbondenheid vindt Cratos receptiediensten de juiste persoon op de juiste plek in uw organisatie.

Arbeidsatisfactie

De mate waarin uw medewerkers tevreden zijn over hun werk heeft invloed op de mate van service die deze leveren naar uw klanten toe. Naar mate het serviceniveau van uw organisatie toeneemt, zal ook de tevredenheid van uw klanten toenemen. Tevreden klanten zijn vaak trouwe klanten. Trouwe klanten dragen bij aan een stabiele omzet en continuïteit van uw onderneming.

Werving & Selectie Receptionistes

Cratos receptiediensten verzorgt voor vele opdrachtgevers de Werving & Selectie wanneer men op zoek is naar een nieuwe receptioniste of zelfs een voltallig nieuw receptieteam. Onze werving & selectieprocedure is een intensief proces waarna een gesprek met de opdrachtgever  een functieprofiel opgesteld wordt. Aan de hand van dit functieprofiel nodigen wij de kandidaten uit voor kennismakingsgesprekken. Hierna testen wij de kandidaten aan de hand van verschillende gesprekken waarna wij enkele kandidaten aan uw organisatie kunnen voordragen. Cratos receptiediensten (Part of FlexxGroup) heeft zeer veel ervaring met werving- en selectieprocessen en selecteert effectief de juiste medewerker voor u.
Snel, efficiënt en objectief.
 
Wilt u meer informatie ontvangen over de werving en selectie van personeel? Bel 010-3035030, onze medewerkers staan u graag te woord.